Home » STALEN BEDDEN

STALEN BEDDEN VAN KUPERUS

Kwaliteit, duurzaamheid en op maat gemaakt. De stalen bedden van Kuperus worden vervaardigd uit hoogwaardig staal met een verhoogde treksterkte. Alle stalen bedden van Kuperus worden op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt.

Alle spiraalbodems van Kuperus hebben een stalen netwerk dat met speciaal ontwikkelde machines wordt vervaardigd uit extra versterkt staaldraad. Het netwerk heeft een hoge dichtheid en wordt ingespannen onder zeer hoge spanning. Hierdoor zijn de spiraalbodems van Kuperus stabiel, solide, robuust en ook zeer geschikt voor mensen met een hoger lichaamsgewicht.

De ruimtebesparende oplossingen van Kuperus zijn uiteraard van een solide en duurzame kwaliteit. De vouwbedden en kantelbedden en het etagebed zijn natuurlijk allemaal voorzien van de originele oersterke robuuste Kuperus spiraal

Zorgverlening vindt in toenemende mate thuis plaats. Met het Kuperus seniorenbed beschikt u over een zeer zwaar uitgevoerde electrische bedlift die uw luxueuze boxspring of andere bedbodem moeiteloos op tilt naar een hoogte waarop verzorging comfortabel plaats kan vinden. 

Kwaliteit en ventilatie

Voor uw persoonlijke comfort ontwikkelde Kuperus superieure bedbodems. De dwarsgespannen spiraal vormt het hart van deze bedbodem.
Kuperus werkt ­uitsluitend met hoogwaardig staal met een hogere treksterkte. Het spiraalnet heeft een hoge dichtheid. Alleen Kuperus is in staat het spiraalnet onder zeer grote spanning in de bedbodem aan te brengen. Kuilvorming is ­hierdoor uitgesloten en de Kuperus spiraal is daarmee bij uitstek geschikt voor een hoge belasting.
Het spreekt voor zich dat de spiraalbodem optimaal ventileert waardoor de ventilatie eigenschappen van uw matras volledig tot hun recht kunnen komen.

Afwijkende maten, veel kleuren

De Kuperus ruimtebesparende bedden kunnen ook in afwijkende maten worden geleverd. Ook op de centimeter nauwkeurig.
Voor afwijkende maten wordt een meerprijs berekend.
De Kuperus spiraalbodem is leverbaar in vele kleuren. Tegen meerprijs zijn ook afwijkende kleuren mogelijk.

Spiraalbodem

Uit de Kuperus Quality Steel Spiraalbodems collectie.

Ruimtebesparend

Handige uitgekiende
slaapoplossingen

Seniorenbed

Een hoog laag verstelbare bedbodem drager of bodemlift.

Ledikant

een ledikant is een perfecte match met een spiraalbodem.