v
Home » MATRASSEN » long-lasting-spring-technology matras

POCKETVERING MATRAS MET LoNG LASTING SPRING TECHNOLOGY

Indien u uw natuurlijk slaapsysteem liever hebt uitgevoerd met alleen een matras en zonder topmatras dan heeft Kuperus de LLST matras voor u.

Perfecte afstemming tussen comfort, ondersteuning, drukverdeling en ventilatie.

Pocketvering LLST matras

Long Lasting Spring technology (LLST) matrassen staan voor handgemaakt comfort, perfecte ondersteuning en drukverdeling, uitmuntende ventilatie en duurzaamheid. Een traditioneel handgemaakte luxueuze matras van natuurlijke materialen. De matras heeft een 100% veerbezetting.

Ondersteuning

De 2 lagen XS pocketveren met verschillende ondersteuningskarakteristieken, volgen soepel en gelijkmatig de contouren van het lichaam. Elke laag ondersteunt net iets meer zonder dat dit voor ongewenste drukpunten zorgt waardoor u een perfecte slaapcomfort zal ervaren.

Drukverdeling

De onderste laag in zones verdeelde pocketveren geeft de juiste opwaartse ondersteuning op de plaatsen waar het lichaam dit nodig heeft. De LLST matrassen hebben maar liefst 1.200 ondersteuningspunten die zich individueel aanpassen aan de vorm en de gewichtsverdeling van het lichaam om u een persoonlijk slaapcomfort te bieden.

Ventilatie en natuurlijke materialen

De matrassen zijn uitsteken ventilerend en vochtregulerend omdat de veren van kant tot kant lopen en door het gebruik van natuurlijke materialen zoals wol, viscose, kokos en katoen.

Wenst u meer informatie?

Download de Boxspring en Matrassen brochure van Kuperus of neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.
Of breng een bezoek aan één van onze dealers bij u in de buurt en ervaar het uniek comfort van deze matrassen.