Home » beddenfabriek-kuperus » maatwerk bedden

​​MAATWERK BEDDEN

Veel aandacht voor uw individuele design wensen en slaapcomfort.

DE COMPOSITIE

​De basis van een Kuperus bed is veelal een massief grenen houten onderstel. Hierop worden de verschillende veren lagen aangebracht. Dit alles wordt afgedekt met diverse lagen van natuurlijke materialen en vervolgens gestoffeerd met een van de vele beschikbare hoogwaardige meubelstoffen.

​MAATWERK

Bij Kuperus maken we al meer dan honderd-en-tien jaar topkwaliteitsbedden. Doordat alle bedden met de hand vervaardigd worden is Kuperus in staat echt maatwerk te leveren. Geheel naar uw eigen wens.

​NATUURKRACHT

​​Natuurlijke grondstoffen zijn in belangrijke mate verantwoordelijk voor het uitstekende slaapklimaat. Paardenhaar, katoen, zuiver scheerwol, vlas, linnen hebben zich in de natuur al duizenden jaren bewezen. 

EIGENWIJZE KLEUREN EN STOFFEN

​​Kuperus biedt een keuze uit vele honderden stoffen en kleuren. Van een glanzen velours stof tot een grof geweven stof. De vele verschillende texturen en het enorme kleurenpallet waaruit gekozen kan worden is uniek en altijd actueel.

HOOFDBORDEN EN ACCESSOIRES

U kunt uw bed compleet maken meet een uitgebreide keuze uit hockers, bedbanken en hoofdborden. Of u nu van eenvoud houdt of een rijk gestoffeerd hoofbord. De keuze is er.