Home » MATRASSEN » Matras Shape

ergonomische matras shape

Zonering, luxe Talalay natuurlatex, multi-pocketvering

Ligcomfort door gestapelde zonering

De Shape matras combineert de luxe van twee werelden. Het lichaam wordt gedragen door een ­unieke laag van 100% natuurlijke Talalay latex van maar liefst 10 cm hoog. Deze laag vormt ­eigenlijk al een matras op zichzelf. De Talalay latex wordt ondersteund door 12 cm hoge multi-­pocketveren.
De Shape matras is niet keerbaar. De laag onder de pocketveren bestaat uit ­gelatexeerde kokos.
Er zijn 2 comfortklassen leverbaar. In comfortklasse 3 wordt een latex met hogere densiteit toegepast dan in comfortkasse 2.

Gestapelde zonering

De kern van pocketveren bestaat uit 5 zones, ­terwijl de 10 cm hoge latex laag uit 3 zones bestaat. Deze unieke combinatie geeft de mogelijkheid om waar nodig in de matras te liggen en gelijktijdig de opwaartse ­ondersteuning te krijgen.

Matrashoes

De matrashoes bestaat uit 3 materialen. Een bovenblad van elastische gebreide satin stretch matrasstof. De border bestaat uit 100 % viscose damast, terwijl het onderblad is gemaakt van een ventilerend ­afstandsbreisel.

Ventilerend

Door de open celstructuur spreken de ventilerende en ­verkoelende eigenschappen van Coolatex voor zich. Alle andere lagen in de ­matras zijn voorzien van verticale en ­horizontale kanalen waardoor lucht kan circuleren en warmte en vocht kan worden afgevoerd.

Wenst u meer informatie?

Download de Boxspring en Matrassen brochure van Kuperus of neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. 
Of breng een bezoek aan één van onze dealers bij u in de buurt en laat u daar compleet informeren.